Αθλητικά

Φορολογική ενημέρωση

Με την ακόλουθη ανακοίνωση η ΕΠΣΔ, ενημερώνει τα σωματεία της Δωδεκανήσου, για το φορολογικό καθεστώς που ισχύει και πρέπει να ακολουθήσουν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή μας, ότι από 01/01/2015 ισχύει νέο φορολογικό καθεστώς για όλα τα μη κερδοσκοπικά σωματεία. όσον αφορά τις πήγες των εσόδων από διαφημίσεις, χορηγούς, εκδηλώσεις κτλ.
Συγκεκριμένα, για χορηγίες και διαφημίσεις υποχρεούνται να εκδίδουν αθεώρητα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών που θα περιλαμβάνουν και ΦΠΑ, ενώ για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις είναι υποχρεωμένα να εκδίδουν νόμιμες αποδείξεις.
Συμφώνα με την ίδια νομοθεσία, τα έσοδα κάθε σωματείου που δεν αφορούν τους σκοπούς σύστασής τους, θα φορολογούνται με ποσοστό 26%.
Για περαιτέρω ενημέρωση παρακαλούμε άμεσα να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους – συνεργάτες σας λογιστές».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου