Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες, στο στρατόπεδο ‘Μπελούμπασι’ η παρασημοφόρηση της ένδοξης σημαία της 1/38 Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ευζώνων «ΜΠΙΖΑΝΙ».

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Αρχηγός του ΓΕΣ κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Διοικητής της 95ΑΔΤΕ Υποστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο νεοκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο επίσης νεοκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο νεοκλεγείς αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο τέως βουλευτής Δ/σου κ. Τάσος Καραμάριος και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απέστειλε μηνύματα προς την γείτονα χώρα αλλά και προς την Ευρώπη
‘Τα μηνύματα που στέλνουμε και προς την γειτονιά μας αλλά και προς ολόκληρο τον κόσμο είναι μηνύματα Ειρήνης.
Γιατί εδώ είναι μια ειρηνική χώρα. Δεν έχει ανοιχτές διεκδικήσεις και σε καμία περίπτωση η συνεπής ηγεσία της, δεν θα επιτρέψει να διολισθήσει ποτέ σε κάτι τέτοιο.
Και η εγγύηση γι αυτό που διασφαλίζει την ειρήνη την γαλήνη στη χώρα παραμένουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτές οι επισκέψεις τον τελευταίο καιρό έχουν ένα μήνυμα: ασφάλειας, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.
Είναι ένα μήνυμα προς την γείτονα χώρα αλλά και προς την Ευρώπη ότι εμείς είμαστε εδώ και προστατεύουμε τα σύνορά της’ όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ