Ειδήσεις

Αστυνομικός σκύλος στην Ρόδο, κατά της διαδικτυακής παιδικής πορνογραφίας

Τα σκυλιά αστυνομίας έχουν βοηθήσει στην εξιχνίαση πολλών υποθέσεων,σε περιπτώσεις διακίνησής ναρκωτικών ουσιών, εκρηκτικών μηχανισμών και για την αναγνώριση υπόπτων. Τώρα όμως στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου,έχουν ένα κάτοικο που μπορεί και οσμίζεται ηλεκτρονικές συσκευές όπως USB και ηλεκτρονικούς δίσκους. Ο αξιαγάπητος φίλος του ανθρώπου έφθασε στην Ρόδο τους Καλοκαιρινούς μήνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου εκπαιδεύτηκε.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο σκυλί Κ-9, εκπαιδεύτηκε για αυτόν τον λόγο είναι η εξιχνίαση υποθέσεων παιδικής πορνογραφίας, Το σκυλί είναι ένα χρυσό Λαμπραντόρ και βοήθησε ήδη στην εξιχνίαση μιας τέτοιας υπόθεσης μέσα στον Ιούνιο.

Οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών δεδομένου ότι υπάρχει εκτεταμένη πειρατεία και διαδικτυακή παιδική πορνογραφία σκέφτονται να υιοθετήσουν την συγκεκριμένη μεθοδολογία, με άριστα εκπαιδευμένα σκυλιά για αυτόν τον στόχο.
enallaxnews.gr/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου