Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων την 15η Μαΐου 2020

Συνεδρίασε χθες δια περιφοράς με την παρουσία μόνο των μελών της πλειοψηφίας του δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ρόδου.
Οι παρατάξεις της μειοψηφίας «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», «Ρόδος Αξιών» και «Λαϊκή Συσπείρωση» δια των επικεφαλής των κ.κ. Φ. Χατζηδιάκου, Δημ. Κρητικού και Κ. Πότσου, δήλωσαν εγγράφως στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου προχθές ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στην συνεδρίαση δια περιφοράς διότι δεν συμπεριελήφθησαν στην ημερήσια διάταξη θέματα που έθεσαν δημοσίως και δεν υφίσταται συζήτηση και διάλογος επί των θεμάτων που απασχολούν την συνεδρίαση. Δήλωσαν ότι αποχωρούν και ότι θα συμμετάσχουν μόνο αν η συνεδρίαση πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Σοκορέλος με δύο επιστολές του ζήτησε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να του απαντήσουν αν διαθέτουν τα απαραίτητα τεχνικά μέσα ώστε να συμμετέχουν σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη και ζήτησε να του γνωστοποιήσουν εγγράφως τις απαντήσεις τους.
Επιπλέον με επιστολή του προς τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, τους γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη που θα αφορά στην ενημέρωση – συζήτηση για τον «Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων» καθώς και για θέματα της επικαιρότητας που θα τεθούν κατά την διάρκεια της συνάντησης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εθιμοτυπίας.
Τονίζει δε και τα εξής:
«Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας προ ημερών, συμφωνήθηκε να γίνει η συνάντηση αυτή μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων, οπότε η οποιαδήποτε δήλωσή σας σχετικά με τη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα την παραμονή της συνεδρίασης, θεωρείται περιττή και άνευ σημασίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου