Τοπικές Ειδήσεις

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρόδου συμμετέχουν σε πανελλήνιο διαγωνισμό με την Εικονική Επιχείρησή τους «Ελελίσφακος»

Στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρόδου, οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρόγραμμα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων του Junior Achievement Greece και δημιούργησαν την Μαθητική Εικονική Επιχείρηση «Ε λ ε λ ί σ φ α κ ο ς».

Κατασκεύασαν δικό τους αποστακτήρα και παράξανε το Έλαιο Αλισφακιάς, γνωστό στην τοπική κοινωνία ως Αλισφακόλαδο.

Στα πλαίσια του προγράμματος, το σχολείο λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό του καλύτερου διαφημιστικού βίντεο επιχείρησης. Η ψηφοφορία είναι μέχρι τις 9/04/2021.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο της συμμετοχής μας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://jagreece.org/promovoting/?fbclid=IwAR3q9xi9-1hSTj16oXRcWmQWPq9qks4A94ypj5govC7M8_RDDtvSajaD1F0

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας ψηφίσει πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://jagreece.org/promovoting/%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82/

Ο Διευθυντής

Πανορμίτης Καλούδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου