Τοπικές Ειδήσεις

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σάρλη

«Σήμερα η οικογένειά μας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στην παράταξη έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και εκπαιδευτικό που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το όραμά μας για μία καλύτερη Ρόδο.

Πρόκειται για το Γιάννη Σάρλη, ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινωνίας του νησιού μας, ο οποίος είναι πρόθυμος να συμβάλει στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Η πολύτιμη εμπειρία και οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσουμε τη νέα Ρόδο, αυτήν που ονειρευόμαστε, αυτήν που περήφανα θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές».

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

 

Βιογραφικό

 

Γεννήθηκα το 1972 στη Ρόδο και μεγάλωσα στην Ιαλυσό. Κατάγομαι από Ρόδιους γονείς. Ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Σάρλης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και διετέλεσε Προϊστάμενος Γραφείου ΤΕΕ Νομού Δωδ/σου. Δίδαξε, μάλιστα, επί σειρά ετών στην ΑΣΤΕΡ. Η μητέρα μου Ασημίνα Σάρλη ασχολήθηκε με τη Μόδα και την Αισθητική, ενώ δίδαξε αρκετά χρόνια στις Σχολές ΟΑΕΔ. Είμαι παντρεμένος με την Ελισάβετ Φωτάκη με καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης, απόφοιτη των ΙΕΚ στα λογιστικά με την οποία έχουμε τέσσερα παιδιά.

Το 1990 αποφοίτησα από το Τεχνικοεπαγγελματικό Λύκειο Ρόδου και το τμήμα Προγραμματιστών Η/Υ με  “ά ρ ι σ τ α” . Το 1990, κατέκτησα το 4ο βραβείο στον πανελλαδικό διαγωνισμό πληροφορικής, ενώ την ίδια χρονιά εκπροσώπησα την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

ΣΠΟΥΔΕΣ

1992: ΠΤΥΧΙΟ Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑΤΕΣ / ΣΕΛΕΤΕ Αθήνας (νυν ΑΣΠΑΙΤΕ)

1995: ΠΤΥΧΙΟ Μηχανικού Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Αθήνας  (νυν

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής)

1996: ΠΤΥΧΙΟ Πιάνου από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών

2007: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Δίπλωμα Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου στις Επιστήμες

της Αγωγής με ειδίκευση στις Τεχνολογίες της Εκπαίδευσης.

2007-2009: ΔΙΠΛΩΜΑ Τεχνικού Δικτύων CCNA Ακαδημίας CISCO INTERLEI

2014-2018: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Δίπλωμα Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στα

Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο σώμα Μηχανικού με την ειδικότητα του  Γραφέα – Αποθηκάριου. Διορίστηκα το 1997 ως μόνιμος καθηγητής στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, ενώ διετέλεσα επί διετία (2015-2017) Δ/ντής του Γυμνασίου Ιαλυσού. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, υπηρετώ ως Δ/ντής στο Γυμνάσιο Παραδεισίου.

Διετέλεσα υπεύθυνος ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δωδεκανήσου. Ανήκω στο μητρώο του κύριου διδακτικού προσωπικού της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης  και ήμουν εισηγητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, παρουσιάζοντας άρθρα σχετικά με τη βελτίωση των σχολικών εργαστηρίων και την ένταξη των ΤΠΕ στην εκπαίδευση.

Τυγχάνω κάτοχος Τίτλων Ξένων Γλωσσών στα Αγγλικά και Γερμανικά.

Παρακολούθησα κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου σταδιοδρομίας πλήθος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Προγραμμάτων Κατάρτισης.

Εκλέχτηκα πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Δωδεκανήσου στις εκλογές της 31ης Μαρτίου 2019.

Αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στην αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος με την παράταξη “ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ” του Υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Κρητικού γιατί η Ρόδος μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο!

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου