Ειδήσεις

O Φώτης Χατζηδιάκος εγκαινιάζει διαβούλευση με τους δημότες

Εγκαινιάζεται η διαβούλευση με τους δημότες

Τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, τους τοπικούς συλλόγους, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς εγκαινιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του για πολίτη-πρωταγωνιστή των εξελίξεων όπως είχε προαναγγείλει στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση.

Στην ιστοσελίδα «www.rhodos2014.gr» στην ενότητα «+αποφασίζω» οι δημότες μπορούν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους για τη Ρόδο του αύριο συμμετέχοντας ουσιαστικά στη διαμόρφωση του προγράμματος της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος εγκαινιάζοντας τη δημόσια διαβούλευση με τους δημότες δήλωσε: «Σχεδιάζουμε ένα Δήμο Ενεργών Πολιτών, ώστε ο κάτοικος του νησιού να συμμετέχει στα δρώμενα της πόλης. Θέλουμε τους πολίτες συμμέτοχους και κοινωνούς των πρωτοβουλιών και των δράσεων μας. Θέλουμε τον πολίτη πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε την διαβούλευση με τους δημότες και περιμένουμε με χαρά τις δικές τους προτάσεις, τις σκέψεις και τις αγωνίες τους, ώστε να συνθέσουμε μαζί το αύριο αυτού του τόπου.»

Ξεκινούμε μαζί
και
Ξεκινούμε δυνατά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου