ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους πρόσφυγες και μετανάστες κρούει ο δήμαρχος Λέρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΙΑΣ

252 πρό­σφυ­γες και με­τα­νά­στες, ανά­με­σά τους 70 παι­διά, βρί­σκο­νται στον προ­αύ­λειο χώρο του Λι­με­ναρ­χεί­ου της Λέρου.

«Η κα­τά­στα­ση είναι τρα­γι­κή» δή­λω­σε σή­με­ρα στην ΕΡΤ Ρόδου ο δή­μαρ­χος Λέρου, Μι­χά­λης Κό­λιας, το­νί­ζο­ντας ότι παρά τις εκ­κλή­σεις για απο­μά­κρυν­σή τους δεν έχει αντα­πο­κρι­θεί κα­νείς.

«Πρό­κει­ται για υγειο­νο­μι­κή βόμβα. Υπάρ­χει μόνο μια τουα­λέ­τα για 252 άτομα» είπε.

Ανέ­φε­ρε ότι το πρό­βλη­μα στο Κέ­ντρο Υπο­δο­χής και Ταυ­το­ποί­η­σης (ΚΥΤ) πα­ρα­μέ­νει, καθώς φι­λο­ξε­νού­νται 3,5 χι­λιά­δες πρό­σφυ­γες και με­τα­νά­στες, ενώ η δομή είναι χω­ρη­τι­κό­τη­τας 800 ατό­μων.

. πηγή ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.