Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφορικά με την υπόθεση Novartis αλλά και το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγορεί τον πρώην βουλευτή του, ότι πλήρωνε εκατομμύρια για να μπει στα πρωτοσέλιδα και τον προειδοποιεί ότι τώρα ήρθε η ώρα για να πληρώσει.

«Ότι αίφνης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τα έπιασε δεν μπορώ να το δεχτώ. Αλλά αν τα έπιασε να πάει μέσα. Άδωνι δανεικό αυτό», είπε με αιχμή ο Γιώργος Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρόσθεσε: «Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και βγαίνει η διαφήμιση. Εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια. Που; Δεν πήγε σε τσέπη. Δεν με ενδιαφέρει αν πήγε στην τσέπη του τάδε ή του τάδε. Αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αλλά όταν όμως κ. Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουνα πρωτοσέλιδο, αυτό είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις αυτό είναι θέμα».

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ