Για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Κω ώστε να εκφραστούν ο πολίτες σχετικά με την δημιουργία του hotspot, μίλησε ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη
Ο κ. Κυρίτσης δεν απέκλεισε να γίνει το δημοψήφισμα ακόμα και μέσα στον Φεβρουάριο εάν επικυρώσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επεσήμανε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει, ακόμα κι αν μέχρι τη Δεuτέρα έχει δημιουργηθεί το hot spot. Στην περίπτωση αυτή και εάν η βούληση των πολιτών είναι “όχι”, ας αποφασίσει η κυβέρνηση τι θα κάνει.
real.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε





Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.