Ειδήσεις

Εκπτώσεις δύο μήνες τον χρόνο ζητεί η ΕΣΕΕ – Να ανακτήσει την αξιοπιστία του ο θεσμός

Δύο μήνες εκπτώσεις τον χρόνο, αλλά και πλήρη απελευθέρωση των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών, ζητεί από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιώργος Καρανίκας κατά τη διάρκεια παρουσίασης της κίνησης στο εμπόριο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, στον διάλογο που έχει ξεκινήσει με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ο εμπορικός κόσμος θέτει το αίτημα οι εκπτώσεις να πραγματοποιούνται στο «τέλος εποχής» και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τον κ. Καρανίκα, μόνο έτσι θα επανακτήσει την αξιοπιστία του ο θεσμός, ο οποίος τείνει να ευτελιστεί από τη μακρά διάρκεια που σήμερα ισχύει. Πέραν από τους εμπόρους, αυτό θα έχει θετικές επιδράσεις και στους καταναλωτές, οι οποίοι θα γνωρίζουν ότι οι εκπτώσεις που θα πραγματοποιούνται, θα είναι πραγματικές.

Στον διάλογο με την κυβέρνηση, η ΕΣΕΕ θέτει και το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών, ζητώντας ωστόσο ένα σαφές και σταθερό πλαίσιο, το οποίο θα διασφαλίσει τόσο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου