Το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου 2018 συνελήφθη στην Ιαλυσό από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού μια 71χρονη ημεδαπή εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 1 έτους, για απάτη.
Η 71χρονη είχε συγκεκριμένα καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και η έφεσή της απερρίφθη ως ανυποστήρικτη ενώπιον του Εφετείου.
Ο εγκαλών στην υπόθεση είχε συνεργαστεί με ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού και είχε αναθέσει στην κατηγορούμενη τη διαφήμιση της επιχείρησής του.
Ενώ είχε εξοφλήσει οφειλή του τον Ιανουάριο του 1998 για διαφημιστικές υπηρεσίες η κατηγορούμενη φέρεται να εμφάνισε το τιμολόγιο ως ανεξόφλητο στο Ειρηνοδικείο Ρόδου τον Ιανουάριο του 1999 και εξέδωσε εις βάρος του διαταγή πληρωμής για ποσό 440.700 δρχ.
-Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου συνέλαβαν την ίδια ημέρα έναν 51χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 1.000 €, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ