Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε την τελική κατάταξη των σωματείων της για το 2017 με την πρώτη δεκάδα να συμπληρώνεται από τον Ροδήλιο, ο οποίος απέσπασε συνολικά 3.341βαθμούς, βάσει των αποτελεσμάτων της στατιστικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, και είναι το 1ο ποδηλατικό σωματείο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πάντα η δεκάδα στην τελική βαθμολογία των σωματίων αποτελεί μια καλή διάκριση και κάθε ομάδα η οποία καταφέρνει να μπει σε αυτή, θεωρεί το κατόρθωμά της αυτό ως μια τιμητική διάκριση. Η ανακοίνωση του Ροδήλιου αναφέρει τα εξής:
«Μπορείτε να αντιληφθείτε τη σημαντικότητα της διάκρισης λαμβάνοντας υπόψη ότι:
1. Δεν διοργανώθηκαν από την τοπική επιτροπή τα τοπικά πρωταθλήματα Ατομ. Χρονομέτρησης και αντοχής των μικρών κατηγοριών.
2. Τα τοπικά πρωταθλήματα μεγάλων κατηγοριών βαθμολογήθηκαν ως διασυλλογικοί αγώνες, λόγω μη επαρκής συμμετοχής (10) αθλητών στην κατηγορία.
3. Δεν προκηρύχτηκαν πέντε (5) διασυλλογικοί αγώνες από τα τοπικά σωματεία οι οποίοι ήταν ενταγμένοι στο αγωνιστικό καλεντάρι της ομοσπονδίας και ένας (1) αγώνας δεν βαθμολογήθηκε (ελλιπή φύλλα αγώνα).
Αποφεύγοντας την λεπτομερειακή αναφορά, τα μέλη της διοίκησης, ευχαριστούμε τους 37 αθλητές αθλητές-τριές που αγωνιστήκαν με τα χρώματα του Ροδήλιου, το προπονητικό τιμ στον σχεδιασμό που έκανε, με στόχο να παραμείνει το σωματείο μέσα στην πρώτη δεκάδα των ισχυρών σωματείων της χώρας. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι και με δουλειά και μόνο δουλειά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Η διοίκηση πλέον είναι φορτωμένη υποχρεώσεις απέναντι στους αθλητές και προπονητές. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε όλα τα εφόδια για να αναδείξουν το ταλέντο τους και θα το κάνουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ