ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Βία και επιθετικότητα στην Οικογένεια»- Ομιλία του π. Σταύρου Κοφινά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
100
Μέγεθος γραμμάτων

Η Σχολή Γο­νέ­ων απο­τε­λεί τμήμα του Επι­κοι­νω­νια­κού και Μορ­φω­τι­κού ιδρύ­μα­τος (Ε.Μ.Ι) της ιεράς Μη­τρο­πό­λε­ως. Η σχολή απευ­θύ­νε­ται σε γο­νείς, υπο­ψή­φιους γο­νείς και γε­νι­κό­τε­ρα σε όσους  εν­δια­φέ­ρο­νται να προ­ε­τοι­μά­σουν και να καλ­λιερ­γή­σουν το χά­ρι­σμα του να είσαι γο­νιός.

Σας προ­σκα­λού­με την Δευ­τέ­ρα 16 Ια­νουα­ρί­ου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αί­θου­σα εκ­δη­λώ­σε­ων του  Ρο­δι­νιού στην ομι­λία του π. Σταύ­ρου Κο­φι­νά, δι­δά­κτο­ρος Θε­ο­λο­γί­ας και κλι­νι­κής Ψυ­χο­λο­γί­ας, Συγ­γρα­φέα, με θέμα: «Βία και επι­θε­τι­κό­τη­τα στην Οι­κο­γέ­νεια».

 

 Σας πε­ρι­μέ­νου­με.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.