Ειδήσεις

Η μάχη των tweets μεταξύ Όλγας, Ανδρέα και Γιάννη, για τον ΦΠΑ και τον τουρισμό γενικότερα

Εντυπωσιακά τα twits των τελευταίων ημερών από τους κορυφαίους παράγοντες του τουρισμού. Η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο ΦΠΑ, οι μισθοί των ξενοδοχοϋπαλλήλων αλλά και οι Σύριοι πρόσφυγες της Πλατείας Συντάγματος έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη και τον Πρόεδρο της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Ρέτσο

sete-greece ‏@setegreece 4 minutes ago
Και πόσο εύκολα “καίμε” κόπους ετών! “Πώς η Αθήνα έγινε η φετινή πρωταγωνίστρια στα μεγαλύτερα μέσα όλου του πλανήτη”

Andreas Andreadis ‏@AAAndreadis 14 hours ago
Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα χθεσινά επεισόδια & καταστροφές στην Αθήνα. Κρίμα, ότι με τόσο κόπο πετύχαμε κινδυνεύει να το καταστρέψουμε.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 15 hours ago
Ο ελληνικός Τουρισμός αποτέλεσε τον προπομπό της ανάπτυξης. Δείξαμε στην πράξη τι σημαίνει η φράση ότι ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση.

Yiannis A. Retsos ‏@YARetsos 16 hours ago Κεφαλογιάννη:
Θα αντισταθμίσουμε ενδεχόμενους νέους φόρους στον τουρισμό http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231369185 … via @in_gr Καλό θα ήταν να μη χρειαστεί!

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 16 hours ago
Ο νέος προϋπολογισμός είναι υπεύθυνος και ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ρεαλισμός, κοινωνική ευθύνη και αλήθεια στους πολίτες.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 16 hours ago
Όσοι νομίζουν ότι μπορούμε να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν, στο παρελθόν των ελλειμμάτων και της σπατάλης, κάνουν μεγάλο λάθος.

#ΠΥ Andreas Andreadis ‏@AAAndreadis 16 hours ago
Η κεντρική πλατεία της Αθήνας Χριστουγεννιάτικα τσαντίρι μαχαλάς λίγων δεκάδων Σύρων προσφύγων. Κατά τα άλλα αναμένουμε τουριστική ανάκαμψη.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 17 hours ago
Σήμερα διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα μιας δύσκολης πορείας. Κλείνουμε έναν δύσκολο κύκλο και μπαίνουμε σε μια νέα φάση.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 17 hours ago Ο Τουρισμός πέρασε δύσκολες στιγμές και κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Andreas Andreadis ‏@AAAndreadis 17 hours ago Πλατεία Συντάγματος, μπάχαλο μέρες τώρα παρουσία λίγων δεκάδων Σύρων προσφύγων. Η Αθήνα πάλι θυμίζει τον κακό εαυτό της. Συγκινείται κανείς;

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 17 hours ago
Αισιόδοξα είναι όλα τα μηνύματα για τον Τουρισμό και για το 2015, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από τις γειτονικές μας χώρες.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 18 hours ago
Προωθούμε παρεμβάσεις στα βασικά πεδία εφαρμογής που επηρεάζουν την τουριστική δραστηριότητα και τη λειτουργία της τουριστικής αγοράς.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 18 hours ago
Εκσυγχρονίσαμε την τουριστική νομοθεσία και διαμορφώσαμε νέα, σύγχρονη χωρίς γραφειοκρατία που τονώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 18 hours ago
Tην περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2014, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο παρουσίασε πλεόνασμα 10.473εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 11,3%.

Yiannis A. Retsos ‏@YARetsos 19 hours ago
«Η αύξηση του ΦΠΑ θα επηρεάσει αφίξεις, έσοδα και θέσεις εργασίας στον τουρισμό» http://www.kathimerini.gr/794907

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 19 hours ago
το 1ο πεντάμηνο του 2014, σημειώθηκε νέο ρεκόρ αφίξεων, της τάξης του 35% για την Αθήνα και 15% για ολόκληρη την Επικράτεια.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 19 hours ago Ο Τουρισμός διανύει μια ακόμα πολύ καλή χρονιά. Μέχρι το τέλος του έτους οι αφίξεις θα ξεπεράσουν τα 20εκατ. & τα εσοδα τα 13,5δισ.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 19 hours ago Το 2015 μπορεί να είναι η καθοριστική χρονιά της ανάπτυξης. Οι διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να κλιμακωθούν.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 20 hours ago
Η επανεκκίνηση της οικονομίας πραγματοποιήθηκε το 2014. H χώρα παρουσίασε σημαντικές βελτιώσεις σε κρίσιμους οικονομικούς δείκτες.

Όλγα Κεφαλογιάννη ‏@Okefalogianni 20 hours ago
Τώρα στη Βουλή, Ομιλία για τον προϋπολογισμό

Andreas Andreadis ‏@AAAndreadis 24 hours ago
Η αντίληψη ότι μπορούμε διαρκώς & υπέρμετρα να “αρμέγουμε” τον τουρισμό μας, στρέφει επισκέπτες στους ανταγωνιστές & διώχνει τις επενδύσεις.

Andreas Andreadis ‏@AAAndreadis 24 hours ago Εντυπωσιακό το πόσο δυσκολεύεται το πολιτικό σύστημα να αντιληφθεί την ζημιά που θα κάνει στην οικονομία μας η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό.

Yiannis A. Retsos ‏@YARetsos 24 hours ago Στα ξενοδοχεία όμως 1% αύξηση από 1-1-2015! Να γιατί ο τουρισμός αποτελεί το μονόδρομο για ανάπτυξη στη χώρα μας! Yiannis A. Retsos ‏@YARetsos 1 day ago 24,2% κάτω από τα επίπεδα του 2007 οι μισθοί στην Ελλάδα

bluebirds.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου