Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Συνάντηση εργασίας με την Περιφέρεια

Την Τετάρτη έγινε η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον σύμβουλο σε τεχνικά θέματα Σάκη Στάγκα, για τα έργα αναβάθμισης των γηπέδων ποδοσφαίρου του νομού μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση:
«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07/11/2018 η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας μεταξύ του προέδρου της ΕΠΣΔ και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον σύμβουλο του σε τεχνικά θέματα κ. Σάκη Στάγκα.
Το κλίμα της συνάντησης για ακόμη μία φορά ήταν πολύ θετικό, με τα έργα στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου να προχωρούν σε μεγάλο βαθμό και έκταση, τόσο στο νησί της Ρόδου αλλά και σε όλο το Νομό Δωδεκανήσου, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά τις προθέσεις τους για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη για τα έργα των γηπέδων που θα ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, την τρέχουσα χρονική περίοδο στο νομό μας, για τους αγωνιστικούς χώρους γηπέδων -τάπητες, Ενωσιακό-Καρακόνερου (χωμάτινο), Διμυλιάς, Απολακκιάς, Λαέρμων, Κρητηνίας, Καλάθου, Ανταγόρα Κω. Αντικατάσταση τάπητα Κοσκινού, Καλυθιές (9Χ9), Κρεμαστής, Παραδεισίου, Καλύμνου, Ζηπαρίου.
Προμήθεια και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού, στα γήπεδα Μασάρων, Αντιμάχειας, Χάλκης, Κρεμαστής, Ψίνθου, Ζηπαρίου, Παραδεισίου.
Τοποθέτηση νέων προβολέων στα γήπεδα Αρχιπόλεως, Καρδάμαινας, Μαλώνας, ΄΄Οικονομίδειο΄΄, Αγίων Αποστόλων, Καρακόνερου (χωμάτινο), Θεολόγου, Σαλάκου και Λίνδου.
Υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία της διαδικασίας διαγωνισμών για τα γήπεδα: Ενωσιακό, Αφάντου, Σύμης, Έμπωνας, Αρχαγγέλου (9Χ9), Λειψών, Γυμνάσιο Ιαλυσού και της Παστίδας για προβολείς.
Τα έργα αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την ταυτόχρονη συνδρομή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου προκειμένου να γίνει η δέσμευση των κονδυλιών για την ολοκλήρωση των έργων, με τις προδιαγραφές FIFA που απαιτούνται».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου