ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή πρατηριούχων στη διαμαρτυρία της ΓΣΕΕΒΕ στις 12 Νοεμβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βενζινάδικο

Σε συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕΒΕ στις 12 Νοεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος καλεί τους πρατηριούχους και εμπόρους υγρών καυσίμων και υγραερίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.).

Οι πρατηριούχοι διαμαρτύρονται:

– Για την μεθόδευση διάλυσης του Επικουρικού μας Ταμείου (ΤΕΑΠΥΚ) και την απώλεια 200.000.000 ευρώ από τα αποθεματικά του.

– Για την υπερφορολόγηση των Πρατηριούχων και την υποχρέωση τους σε προκαταβολή φόρου κατά 100%.

– Για την επιβάρυνση με φόρους και τέλη στις τιμές των καυσίμων κατά 67%.

– Για την ανεξέλεγκτη παράνομη διακίνηση πετρελαιοειδών προϊόντων, σε βάρος των δημοσίων εσόδων, η απώλεια των οποίων εκτιμάται σε 1 δισ. ευρώ ετησίως.

– Για τις αντιανταγωνιστικές συνέπειες σε βάρος των καταναλωτών, από την αδιαφορία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, να παρέμβει στην εφαρμογή των κανόνων του ελεύθερου υγιούς ανταγωνισμού και των διατάξεων του Ν. 3959/2011.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.