Το σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο Αντιμάχειας, με τον τοπικό Αντίμαχο να υποδέχεται τον Φοίβο.
Οι Κρεμαστενοί του Κώστα Πάττα προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, προκειμένου να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, διατηρώντας την επαφή τους με την κορυφή.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς ο Αντίμαχος διαθέτει μια από τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας.
Με αφορμή το σημερινό ντέρμπι η «δσπορ» επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό του Φοίβου που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Αντίμαχος, που διαθέτει και ισχυρή έδρα.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να συνεχίσουν την πορεία μας.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών θεωρείται αμφίβολη για τους Κρεμαστενούς.
Ο λόγος για τους Ορφανίδη, Ντόστι και Αργέντη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τον Αθανασίου που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τον Κώστα Πάττα να γνωρίζει χθες το βράδυ αν θα μπορεί να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι Φτάκλας και Μπιλιάς με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο Κρεμαστής, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Φοίβου θα αναχωρήσει για την Κω, σήμερα το πρωί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ