ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Ξεκούραση πριν την τελική ευθεία ενόψει Παναιτωλικού

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγόρας

Την ευκαι­ρία να ξεκου­ρα­στούν και να ανα­συ­ντά­ξουν τις δυνά­μεις τους μετά από μια απαι­τη­τική εβδο­μάδα, έχουν οι ποδο­σφαι­ρι­στές της ΠΑΕ Δια­γό­ρας, καθώς ο προ­πο­νη­τής Θωμάς Γράφας τους έδωσε διήμερο ρεπό το σαβ­βα­το­κύ­ριακο, έτσι ώστε να ασκή­σουν και το εκλο­γικό τους δικαί­ωμα.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θα επι­στρέ­ψουν σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­γράμ­μα­τος τη Δευτέρα, προ­κει­μέ­νου να μπει στην τελική ευθεία η προ­ε­τοι­μα­σία τους για το εντός έδρας παι­χνίδι της προ­σε­χούς Τετάρ­της 11 Οκτω­βρίου (16:00) με αντί­παλο τον Παναι­τω­λικό για την 5η φάση του Κυπέλ­λου Ελλάδας.

Ο «γηραιός» μετά την πρό­κρισή του σε βάρος του Αιγάλεω, θέλει να πάρει την νίκη και κόντρα στην ομάδα του Αγρι­νίου, προ­κει­μέ­νου να εξα­σφα­λί­σει το εισι­τή­ριο για την 6η φάση του θεσμού.

Φυσικά όλοι στο στρα­τό­πεδο του Διαγόρα γνω­ρί­ζουν ότι η απο­στολή τους είναι εξαι­ρε­τικά δύσκολη, καθώς αντι­με­τω­πί­ζουν μία ομάδα της Super League 1, ωστόσο έχουν πίστη και θεωρούν ότι αν αγω­νι­στούν σύμφωνα με τις δυνα­τό­τη­τες τους, τότε θα έχουν αρκετές πιθα­νό­τη­τες να εξα­σφα­λί­σουν την νίκη- πρό­κριση.

Από εκεί και πέρα, το πρό­γραμμα της Δευ­τέ­ρας ανα­μέ­νε­ται να διε­ξα­χθεί στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου με τον Θωμά Γράφα και τους συνερ­γά­τες του να επι­κε­ντρώ­νο­νται στην τακτική που θα ακο­λου­θή­σει ο «γηραιός», σε τελειώ­ματα φάσεων, στη­μέ­νες μπάλες, αλλά και σε ασκή­σεις κατοχής και κυκλο­φο­ρίας.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «κυα­νέ­ρυ­θρων» θα ολο­κλη­ρω­θεί την προσεχή Τρίτη με τις τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες της τακτι­κής και ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός δεν αντι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­ματα και θα έχει όλους τους ποδο­σφαι­ρι­στές του δια­θέ­σι­μους και δεν απο­κλεί­ε­ται στο παι­χνίδι της Τετάρ­της κόντρα στον Παναι­τω­λικό να προ­χω­ρή­σει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, προ­κει­μέ­νου να… φρε­σκά­ρει την ομάδα του, αφού ακο­λου­θεί η εντός έδρας ανα­μέ­τρηση με τα Χανιά για την 3η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).

Δωρεάν είσοδος για μαθητές στο παι­χνίδι με τον Παναι­τω­λικό

Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας στην ανα­μέ­τρηση της προ­σε­χούς Τετάρ­της με τον Παναι­τω­λικό, θέλει την υπο­στή­ριξη του κόσμου, γι’ αυτό και απεύ­θυνε κάλεσμα προς όλους τους φιλά­θλους.

Παράλ­ληλα η διοί­κηση του «γηραιού» απο­φά­σισε η είσοδος στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας για μαθητές γυμνα­σίου και λυκείου να είναι δωρεάν.

Τέλος, να σημειώ­σουμε οι τιμές των εισι­τη­ρίων για το παι­χνίδι της προ­σε­χούς Τετάρ­της είναι 20€ στις θύρες 1 και 2 και 10€ στις θύρες 3,4,5 και 6.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.