Αθλητικά

«Κλωνάρεια 2021»: Στην τελική ευθεία το τουρνουά

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του τουρνουά «Κλωνάρεια 2021» που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου στις εγκαταστάσεις του.
Ήδη έχουν αναδειχθεί τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης στα περισσότερα ταμπλό, ενώ στο μονό των γυναικών έγινε γνωστό το ζευγάρι του τελικού, με την Σαρούκου να αντιμετωπίζει την Χατζηδάκη.
Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Πλησιάζουμε σιγά- σιγά στην ολοκλήρωση του 8ου τουρνουά ‘’Κλωνάρεια 2021’’ που γίνεται στην μνήμη του Σακελλάρη Κλωνάρη, ενός ανθρώπου που αγαπούσε το άθλημα και στήριζε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου μας μέχρι την στιγμή που άφησε μέσα στο γήπεδο την τελευταία του πνοή. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά γιατί ουσιαστικά προσπαθήσαμε να εξοβελίσουμε δύο μεταβλητές που είχαν να κάνουν με τις πολλές συμμετοχές, αλλά και με το συγκεκριμένο χρόνο των 10 ημερών.
Το γεγονός της ανάληψης του Ευρωπαϊκού τουρνουά Juniors στις αρχές Σεπτεμβρίου μείωσε σημαντικά τον λειτουργικό χρόνο έτσι ώστε να δώσουμε περισσότερες ημέρες και ευκολότερο πρόγραμμα αγώνων. Ελπίζουμε ότι τον επόμενο χρόνο η Ευρωπαϊκή διοργάνωση να γίνει τον Ιούνιο.
Αγωνιστικά τώρα, μέχρι στιγμής έγιναν περισσότερα από 100 παιχνίδια και μπήκαμε στην φάση των ημιτελικών.
Στο μονό ταμπλό των ανδρών τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:
• Κούρος Ν. – Μπουφίδης Γ.
• Τσαγκαράκης Μ. – Τσακριός Α.
Στο ταμπλό των διπλών ανδρών τα ζευγάρια είναι:
• Ράγκος Π. / Μπουφίδης Γ. – Καμπούρμαλης Σ. / Τρικοίλης Γ.
•Τσακριός Α. / Ζωγραφάκης Μ. – Βαρζεβιτς Π. / Μακαρούνας Ι.
Στο ταμπλό των μονών γυναικών οι ημιτελικοί περατώθηκαν και το ζευγάρι του τελικού είναι :
•Σαρούκου Κ. – Χατζηδάκη Κ.
Στο διπλό των γυναικών τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:
• Σαρούκου Κ./ Κλήμη Α. – Παπαγεωργίου Α. / Νανάκη Α.
• Χατζηδάκη Κ. / Κούρου Κ. – Ψιλάκη Μ. / Καμπούρμαλη Θ.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου