Με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο Παντελής Σαλονικιός της Ιππικής Σχολής Ιαλυσού, μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βοήθησαν να τελειώσει αυτή η αποστολή επιτυχώς. Ευχαριστώ λοιπόν τους χορηγούς μου Τζούλη και Νίκη Μαχραμά, τη Blue Star και τον  Γιώργο Ζαβερδίνο.

Επίσης την ομάδα μου, Αριάννα Βενοζέλου, Έφη Κουτσάφτη, Μαίρη Χατζηβασιλείου και Σωτήρη Πατσιούρα, γιατί περάσαμε υπέροχα και ο καθένας βοήθησε με τον δικό του τρόπο. Ο αρχηγός ομάδας Ηρακλής Μπάσδρας, ήταν αρχηγός σε όλα και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Νίκο Καραδημήτρη, Λεωνίδα Χατζηπαντελή και Ιωάννα Λαού,  για τις υπηρεσίες τους σε όλη την ομάδα της ιππικής αντοχής. Ένα ευχαριστώ και στον φωτογράφο μας με την ομάδα του που κάλυψε μοναδικές στιγμές μας, τον Αναστάσιο Χαρισίου».

Εξάλλου, συγχαρητήριο μήνυμα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου απέστειλε στον Παντελή Σαλονικιό η Τοπική Επιτροπή Ιππασίας Βορείου Ελλάδος, μέσω του προέδρου της κ. Δημήτρη Μπούτση: «Με την ολοκλήρωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής 2015, θα θέλαμε να σε συγχαρούμε για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ομαδικό της κατηγορίας των 90 χιλιομέτρων. Σας ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ