Τοπικές Ειδήσεις

Δημόσιες ευχαριστίες της Χαρ. Γιασιράνη για την χορηγία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λόγγου Εμμανουήλ σε σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με περισσότερους από 800 ωφελούμενους και τον αριθμό των αιτήσεων να αυξάνεται συνεχώς , γίνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας βδομάδας, η διανομή στους δικαιούχους.

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σε σχολικά είδη των παιδιών των δικαιούχων , με την ευγενική χορηγία του Περιφε-ρειακού Συμβούλου Μανώλη Λόγγου .

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη ευχαρι-στεί δημόσια τον Μανώλη Λόγγο για αυτήν την πρωτοβουλία, και δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι μεγάλες και η βοήθεια προς τις οικογένειες αυτές απαραίτητη, καταφέρνουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο να ενισχύουμε συνεχώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τρόφιμα ,είδη προσω-πικής φροντίδας αλλά και προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη στους δικαιού-χους του μέσω της συνεργασίας μας και με άλλες δομές, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Στο σημείο αυτό εκτός από να ευχαριστήσω τον αγαπητό συνάδελφο και Περιφε-ρειακό Σύμβουλο κ. Λόγγο Εμμανουήλ , επικροτώ και δημόσια την ευγενή χειρονο-μία του να ενισχύσει τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με σχολικά είδη ώστε αυτά να διατεθούν στα παιδιά των δικαιούχων. Η πράξη αυτή έρχεται να ανακου-φίσει τις οικογένειες των δικαιούχων που σαφέστατα αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας τους. Η πράξη αυτή ας α-ποτελέσει παράδειγμα για να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ευαισθησία στους συμπολίτες μας με περισσότερες τέτοιες έμπρακτες πρωτοβουλίες.»

 

# νοιάζομαι_προσφέρω

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου