Ειδήσεις

Προσωρινή διαταγή για την διανομή του Αθηναϊκού τύπου

Με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου απαγορεύθηκε μέχρι συζήτησης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε μια ετερόρρυθμη εταιρεία της Ρόδου και ο διαχειριστής της κατά της ανώνυμης εταιρείας «Αργος» των Αθηνών και υπό τον όρο συζήτησης αυτής την 13η Νοεμβρίου 2017, η διακοπή της μεταξύ τους συμβάσεως, που καταγγέλθηκε αιφνιδίως.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» η ετερόρρυθμη εταιρεία της Ρόδου δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην διανομή Τύπου – ημερήσιου και περιοδικού- στο νησί της Ρόδου και στα νησιά Σύμη, Κάρπαθο, Τήλο, Χάλκη και Καστελόριζο.
Η εταιρεία «Αργος» έχει ως αντικείμενο την πρακτόρευση και τη διανομή Τύπου πανελληνίως.
Μεταξύ τους έχει συναφθεί από την 1η Απριλίου 2008 σύμβαση, με την οποία ανατέθηκε στην εταιρεία της Ρόδου η διανομή Τύπου. Την 8η Μαρτίου 2017 η μεταξύ τους σύμβαση παρατάθηκε μέχρι την 30η Απριλίου 2018.
Την 4η Σεπτεμβρίου 2017 της απεστάλη εξώδικη καταγγελία της μεταξύ τους σύμβασης και διακοπή της συνεργασίας τους.
Η ετερόρρυθμη εταιρεία υποστηρίζει ότι η καταγγελία ασκείται καταχρηστικά.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Φώτης Κωστόπουλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου