Ειδήσεις

Χορηγία αγροτικών προϊόντων

Σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συνάντησε τον κ. Δημήτρη Μπακαλούμη από τo Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου στον τομέα της εισαγωγής αγροτικών προϊόντων και προσέφερε 4 τόνους πατάτας προκειμένου να διατεθούν σε προνοιακά ιδρύματα του νησιού.

Ο Κ. Χατζηδιάκος τον ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία και αποφάσισε κατόπιν συνεννόησης την μεταφορά και διάθεση των αγροτικών προϊόντων από σήμερα κιόλας στα εξής ιδρύματα:

Πρόνοια Δήμου Ρόδου
Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ρόδου “Άγιος Ανδρέας”
Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου
Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου
Οίκος Ευγηρίας Ρόδου-Χαραλάμπειο Γηροκομείο

“Η ευαισθησία που επιδεικνύετε μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά ιδίως τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας. Η οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα κι ο τόπος μας δεν απειλεί μόνο τους κατοίκους, αλλά και τη βιωσιμότητα πολλών προνοιακών ιδρυμάτων. Τέτοιες χειρονομίες αλληλεγγύης είναι αξιέπαινες. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία σας να βρει και άλλους μιμητές” τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου