Την παραμονή του Δημήτρη Χρυσόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Πυλίου επιθυμεί ο Γιάννης Μανούσογλου κι αυτή ακριβώς θα είναι η εισήγησή του στη διοίκηση, όταν συναντηθεί με τους παράγοντές της εντός των επόμενων ημερών.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Δωδεκανήσου εμπιστεύεται απόλυτα τις ικανότητες του νεαρού τεχνικού και είναι της άποψης πως αξίζει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Εφόσον η διοίκηση συμμεριστεί την επιθυμία του Γιάννη Μανούσογλου και ο Δημήτρης Χρυσόπουλος ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κώους, κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο, στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στη φετινή επιτυχία, με στόχο να παραμείνουν οι περισσότεροι.
Σε κάθε περίπτωση μεταγραφές θα γίνουν, δεδομένου πως σε μία εθνική κατηγορία ο συντελεστής δυσκολίας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος σε σχέση με τα στενά όρια του τοπικού. Όπως δε λένε στην Κω, τηλεφώνημα θα δεχθούν και ποδοσφαιριστές ομάδων της Ρόδου, που άρεσαν στον Δημήτρη Χρυσόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ