Ρεπορτάζ

Παραιτήθηκε από τη ΝΟΔΕ η κ. Φόνη Χατζηελευθερίου

«Κάποιες φορές γελάμε, χαιρόμαστε…κάποιες άλλες απογοητευόμαστε και λυπούμαστε, αλλά πάντα προχωράμε με το κεφάλι ψηλά!! Άλλωστε αυτά είναι τα μαθήματα της ζωής… όσο ζούμε παθαίνουμε και μαθαίνουμε», έγραψε χθες στην προσωπική της σελίδα, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα κ Φόνη Χατζηελευθερίου, εκ των στενότερων συνεργατών της προέδρου κ. Νατάσσας Βενετοκλή, λίγα λεπτά πριν την απόφασή της, να παραιτηθεί από το κομματικό όργανο.

Αφορμή για τη δυσαρέσκεια της κ. Χατζηελευθερίου αποτέλεσε το γεγονός ότι στην εμφανιζόμενη ως «κλειστή» συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην vip αίθουσα του αεροδρομίου, μετείχε πλήθος κομματικών, ενώ αποκλείστηκαν άλλοι.

Κρίθηκε έτσι ότι η ΝΟΔΕ και οι τοπικοί Βουλευτές ακολούθησαν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην επιλογή εκείνων που θα συναντούσε ο πρωθυπουργός και ότι δεν τηρήθηκαν καν τα προσχήματα αφού την τελευταία στιγμή κλήθηκε και ο γραμματέας Νοτίου Αιγαίου του κόμματος κ. Τάκης Μιχαήλου.
Όπως γράφει η “δημοκρατική” σε άλλες στήλες, στη σύσκεψη επετράπη η συμμετοχή ατόμων που καμία σχέση δεν έχουν με το κόμμα αλλά και κανέναν θεσμικό ρόλο.

Ενόψει της καταστάσεως αυτής κανείς δεν έκρινε σκόπιμο να προσκαλέσει στη σύσκεψη και μέλη του κόμματος, που απείχαν, σεβόμενοι τον «κλειστό» χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να σημειωθούν και οι πρώτες αντιδράσεις.
Στην επιστολή παραίτησης της κ. Χατζηελευθερίου, αναφέρονται τα εξής:

«ΡΟΔΟΣ, 7 Ιουλίου 2014-07-07
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση της Υπεύθυνης Οργανωτικού της ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Η παραίτησή μου οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.
Ευχαριστώ θερμά την κ. Βενετοκλή για την τιμή, που μου έκανε να με επιλέξει για τη θέση αυτή.
Πιστεύω ότι στάθηκα αντάξια των προσδοκιών της σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα το οποίο συλλειτουργήσαμε.
Δηλώνω παρούσα, στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία για την οποία αγωνίστηκα τόσα χρόνια και παραμένω απλό, αιρετό μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Πόλεως Ρόδου.
Εύχομαι στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ, καλό κουράγιο και Καλή Επιτυχία στο έργο της.
Σας ευχαριστώ
ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ».
Ανάλογη αντίδραση υπήρξε και από τον κ. Βασίλη Κουγιό, που διαμαρτυρήθηκε, διότι δεν ενημερώθηκε από τη σελίδα της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου