Ειδήσεις

Δημήτρης Τζώρτζης: «Μην ξεχνάμε τους Ροδίτες»

Σε δηλώσεις του το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βενζινοπωλών Ρόδου, Δημήτρης Τζώρτζης, ανέφερε: ” Ο τουρισμός έχει φέτος σημαντική αύξηση στην Ρόδο. Αυτό έχει βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις ΅ εννοείται και τα πρατήρια υγρών καυσίμων. Εμείς στην επιχείρησή μας στην Καζούλη 2, στο Σαν Φραντζίσκο, συναναστρεφόμαστε καθημερινά με πάρα πολλούς ξένους . Ένα θέμα σημαντικό για το νησί μας είναι ότι βλέπουμε πολλούς ίδιους τουρίστες να έρχονται κάθε καλοκαίρι στη Ρόδο για διακοπές. Κάνουν δηλαδή επαναληπτικές διακοπές γιατί τους άρεσε πάρα πολύ η διαμονή τους εδώ. Η φετινή τουριστική σεζόν θα είναι μια ανάσα για τις επιχειρήσεις μας.

Τα τελευταία χρόνια η πτώση του τζίρου σε συνδυασμό με τη μείωση της κερδοφορίας έχει οδηγήσει όλον τον κλάδο σε εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Φέτος είναι μια ευκαιρία , μέσω του τουρισμού , να βελτιώσουμε λίγο την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεών μας . Αυτό όμως πρέπει να γίνει χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας , αντίθετα πρέπει να προσπαθούμε πάντοτε να την βελτιώνουμε. Μια άλλη σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι οι συντοπίτες μας. Καλός ο τουρισμός αλλά με τους Ροδίτες και όσους μένουν μόνιμα στη Ρόδο ζούμε και συναναστρεφόμαστε ανεξαρτήτως περιόδου. Για αυτό και μέσα στο καλοκαίρι δεν πρέπει να τους λησμονούμε , αλλά αντίθετα να συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτούς που αποδεδειγμένα μας στηρίζουν και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.”

Πηγή: Express.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου