ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκέρτσος: Θα συνεχιστεί η δωρεάν διανομή self test από άλλα κανάλια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τεστ κορωνοιος covid

Από άλλα κα­νά­λια δια­νο­μής θα συ­νε­χι­στεί η δω­ρε­άν διά­θε­ση των self test μετά την άρ­νη­ση των φαρ­μα­κεί­ων να συ­νε­χί­σουν την δια­νο­μή τους, ανα­κοί­νω­σε ο υφυ­πουρ­γός παρά τω πρω­θυ­πουρ­γώ, αρ­μό­διος για το συ­ντο­νι­σμό του κυ­βερ­νη­τι­κού έργου, Άκης Σκέρ­τσος.

Σε ανάρ­τη­σή του στο facebook ανα­φέ­ρει ότι:

«Η πο­λι­τι­κή δω­ρε­άν δια­νο­μής self test στον πλη­θυ­σμό μέσω των φαρ­μα­κεί­ων ολο­κλη­ρώ­νε­ται για τον μήνα Ιού­νιο έως 19/6, με τη διά­θε­ση 3 τεστ στις ομά­δες δι­καιού­χων (όπως αυτές ορί­ζο­νται από τα αρ­μό­δια υπουρ­γεία Ερ­γα­σί­ας, Εσω­τε­ρι­κών και Παι­δεί­ας) κατά τη διάρ­κεια αυτής και της επό­με­νης εβδο­μά­δας.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, την τρέ­χου­σα εβδο­μά­δα μπο­ρούν να λαμ­βά­νουν από 3 τεστ όλοι οι ερ­γα­ζό­με­νοι του ιδιω­τι­κού και δη­μο­σί­ου τομέα καθώς και όλοι οι αυ­το­α­πα­σχο­λού­με­νοι. Την επό­με­νη εβδο­μά­δα μπο­ρούν να λαμ­βά­νουν από 3 τεστ όλοι οι μα­θη­τές, εκ­παι­δευ­τι­κοί και διοι­κη­τι­κό προ­σω­πι­κό πρω­το­βάθ­μιας και δευ­τε­ρο­βάθ­μιας εκ­παί­δευ­σης καθώς και όλοι οι πο­λί­τες 18-30 ετών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.