Ειδήσεις

Γιώργος Υψηλάντης: Δέσμευση και προτεραιότητά μας η ολοκλήρωση των υπογείων δικτύων της Μεσαιωνικής Πόλης

Την Μεσαιωνική Πόλη επισκέφθηκε για δεύτερη φορά, την Τρίτη το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Υψηλάντης. Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ο Γιώργος Υψηλάντης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες και κάτοικοι που δραστηριοποιούνται στο μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως τα προβλήματα της Παλιάς Πόλης μένουν άλυτα γιατί δεν υπάρχει σταθερή πολιτική βούληση και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των υπογείων δικτύων, έργο προτεραιότητας όπως τόνισε για την παράταξη του «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Ο Γιώργος Υψηλάντης επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι , η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και των κανονισμών, δημιουργούν συνθήκες άνισου ανταγωνισμού και κυρίως απαξίωσης του μοναδικού μνημείου και υποστήριξε την αρμονική συνύπαρξη επιχειρηματιών και κατοίκων με σεβασμό στην λειτουργία και ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου