Ειδήσεις

Ενημέρωση από την Περιφέρεια για Τουρισμό στην Γ’ Ηλικία στη Ρόδο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2014 12:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το πρόγραμμα που γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου Διεύθυνση Υγείας / Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής, την Ένωση Ξενοδόχων και το Τμήμα Ελληνογερμανικής Συνεργασίας του Γερμανικού Υπουργείου Ανάπτυξης, αφορά την παροχή φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων με ιατρικά προβλήματα που επισκέπτονται τη Ρόδο στα πλαίσια των διακοπών τους κι έχουν ανάγκη συνοδών.

Κατανοώντας την σημασία του προγράμματος που ως στόχο έχει την παράταση της τουριστικής περιόδου με τη ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς θα υλοποιήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 25 ατόμων 160 ωρών θεωρίας και 80 ώρες πρακτική άσκηση.

Με τη λήξη του προγράμματος ο καταρτιζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να είναι σύνοδος-φροντιστής Γερμανών ηλικιωμένων τουριστών .

Αφορά: νοσηλευτές, βοηθ. νοσηλευτών, ξενοδοχειακά – τουριστικά επαγγέλματα (ανιματέρ, ρεσεψιονιστ, ξεναγοί)

Βασική προϋπόθεση: γνώση Γερμανικής γλώσσας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου