Πολιτιστικά

Ημερίδες με τίτλο «Γνωρίζοντας τον Ρώσο τουρίστα – Χαρακτηριστικά και Τρόποι Προσέγγισης»

Ημερίδες με τίτλο «Γνωρίζοντας τον Ρώσο τουρίστα – Χαρακτηριστικά και Τρόποι Προσέγγισης» συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς Α.Ε. την Τετάρτη, 9 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λάρδου στις 6.30 μμ, και την Παρασκευή 11 Απριλίου, στην Αίθουσα Ροδίνι στις 7 μμ.

Λαμβάνοντας υπόψη την δυναμική της Ρωσικής αγοράς, και στα πλαίσια αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνδιοργανώνει τις επιμορφωτικές ημερίδες με σκοπό την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση και περαιτέρω ενίσχυση του εν λόγω τουριστικού ρεύματος.

Οι ημερίδες έχουν ελεύθερη είσοδο και αφορούν στελέχη ξενοδοχείων, ξενοδοχοϋπαλλήλους, εμπόρους, επιχειρηματίες και υπαλλήλους του κλάδου της εστίασης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την κουλτούρα, τις συνήθειες και τις εκδηλώσεις των Ρώσων επισκεπτών των νησιών μας.

Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία: 2241360617

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου