Ειδήσεις

Δημοτική παράταξη της Καλύμνου κατήγγειλε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ 08/04/2014

ΠΡΟΣ: ΤO ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΚΟΙΝ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ TV12
Μ.Μ.Ε
Θέμα «Τηλεοπτικές εμφανίσεις»

Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ TV 12 καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και κάθε αρχή της αντικειμενικότητας, της αμεροληψίας και της ισοτιμίας, για ακατανόητους προς εμάς λόγους , δεν επιτρέπει, προκλητικά, την παρουσία στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, ούτε στον επικεφαλής ούτε και σε κανένα μέλος της Παράταξής μας.

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «τα Νέα του Αιγαίου» με την Ματούλα Παντελέκη, που προβάλλεται από τις 3μμ-5μμ ζωντανά και ακολουθούν επαναλήψεις, παρουσιάζονται εντελώς προνομιακά τα πρόσωπα και ο δήμαρχος που συγκροτούν τον συνδυασμό της παρούσας δημοτικής αρχής, χωρίς να αφιερώνεται ούτε ένα λεπτό χρόνου, για τα μέλη της Παράταξής μας.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να αναλάβει κανείς την ευθύνη αυτής της ενέργειας, εμφανιζόμενοι όλοι ως αναρμόδιοι στην κατάρτιση του προγράμματος και των καλεσμένων.

Επειδή οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρέπει να μεριμνούν για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών και τη διασφάλιση της Πολυφωνίας, παρακαλούμε, και για του λόγου το αληθές, να αναζητήσετε τα αντίγραφα των εκπομπών με τίτλο «Τα Νέα του Αιγαίου» των δύο τελευταίων μηνών και να προβείτε στις δικές σας ενέργειες.

Επιπροσθέτως θα παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε την σύνθεση του Διοικητικού συμβουλίου ,του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και τον υπεύθυνο διευθύνοντα σύμβουλο ή νόμιμο εκπρόσωπο.

Σημειώνεται ότι η Παράταξή μας καταθέτει την ευαρέσκεια της για την δημοσίευση της με αριθ.Πρωτ.10812/14 Μαρτίου 2014 εγκύκλιο του Υπουργείου εσωτερικών όπου αναφέρει ότι «για τις εμφανίσεις των υποψηφίων, απαγορεύεται η καταβολή
εκλογικής δαπάνης ανεξαρτήτως ποσού προς τα Μ.Μ.Ε. και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό αντάλλαγμα.
Τυχόν αποδεδειγμένη πραγματοποίηση των ανωτέρω, επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμα του υποψηφίου και ποινή φυλάκισης για τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους εκπροσώπους των αντίστοιχων μέσων.»
Ευχαριστώντας εκ των προτέρων
Για την Παράταξη
Ο Επικεφαλής

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου