Ειδήσεις

Αγγελία Καμμένου στο facebook για να βρει υποψήφιους ευρωβουλευτές

Με έναν πρωτοποριακό τρόπο προσπαθεί ο Πάνος Καμμένος να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για τις ευρωεκλογές- Ζητά από νέους ανέργους να στείλουν βιογραφικά μέσω facebook

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εν μέσω διαγραφών, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου τους, με αποτέλεσμα να ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να προσελκύσουν υποψηφίους.

Σε αυτή την γραμμή κινείται και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ως δεινός χρήστης των social media έκανε κάλεσμα-αγγελία μέσω facebook, για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για τις ευρωεκλογές.

Σε αυτή την γραμμή κινείται και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ως δεινός χρήστης των social media έκανε κάλεσμα-αγγελία μέσω facebook

Ο Πάνος Καμμένος, ζητά από νέους άνεργους με ευρωπαϊκές σπουδές που συμφωνούν με τις αρχές των ΑΝΕΛ να στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα με έξοδα του κόμματος, ενώ τα βιογραφικά θα τα λάβει μέσω της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γράφει στο facebook:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες γεννηθήκαμε εδώ (το facebook). Υποψήφιοι μας είναι ήδη σημαντικοί Ελληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας. Ζητώ όμως από αυτή τη σελίδα υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και θα έχουν την δίκαια προβολή να εκπροσωπήσουν το κίνημα στην Ευρωβουλή.

Αναλαμβάνει το Κίνημα όλα τους τα έξοδα, θέλουμε μόνο την ψυχή και την θέληση σας.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση και ξεκινούμε για το όνειρο…».

Πηγή: Τhe Toc

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου