Αθλητικά

Γήπεδο Λαέρμων: Εγκατάσταση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού από την Περιφέρεια

Στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της και αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά της για τον αθλητισμό, η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου προχωρά σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αυτή τη φορά στο γήπεδο Λαέρμων του Δήμου Ρόδου.
Για τον σκοπό αυτό, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 5ης Μαρτίου 2019 και κατόπιν εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη, Φιλήμονα Ζαννετίδη, ενέκρινε την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ρόδου, για το έργο «Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου», προϋπολογισμού 300.000,00 € .
Βάσει των προβλεπομένων από την Προγραμματική Σύμβαση, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεών της.
Το γήπεδο εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων της τοπικής ομάδας με πλήθος εν ενεργεία αθλητών όλων των κατηγοριών. Εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες άθλησης, εκγύμνασης και αναψυχής των μαθητών της τοπικής κοινότητας καθώς και ενηλίκων κατοίκων της κοινότητας. Με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού επιδιώκεται η αναβάθμιση του γηπέδου, ώστε να καταστεί σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό και ανθεκτικό στη χρήση.
Η Προγραμματική Σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου και θα έχει διάρκεια ενός έτους από την ημέρα της υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου