ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Eurovision 2022: Στη Σύμη τα γυρίσματα για το video clip του ελληνικού τραγουδιού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
900

Η τρα­γου­δί­στρια, Αμά­ντα Γε­ωρ­γιά­δη που θα εκ­προ­σω­πή­σει την Ελ­λά­δα στον φε­τι­νό δια­γω­νι­σμό της Eurovision, βρί­σκε­ται στη Σύμη, όπου και πραγ­μα­το­ποιεί τα γυ­ρί­σμα­τα για το video clip για το τρα­γού­δι της.

Στη μικρή αρ­χό­ντισ­σα του Αι­γαί­ου, την ει­δυλ­λια­κή Σύμη, άρ­χι­σαν τα γυ­ρί­σμα­τα για το επί­ση­μο video clip της ελ­λη­νι­κής συμ­με­το­χής για τη φε­τι­νή Eurovision 2022.

Στο νησί βρί­σκε­ται η 24χρονη τρα­γου­δί­στρια Αμά­ντα Γε­ωρ­γιά­δη που θα εκ­προ­σω­πή­σει τη χώρα μας, μαζί με την ελ­λη­νι­κή απο­στο­λή.

Μπο­ρεί ακόμα να μην έχου­με ιδέα περί τίνος πρό­κει­ται, καθώς δεν γνω­ρί­ζου­με ούτε τη μου­σι­κή, ούτε και τους στί­χους, αλλά, όπως όλα δεί­χνουν, θα είναι μια αξιό­λο­γη δου­λειά.

Μά­λι­στα, στην εκ­πο­μπή ανα­φέρ­θη­κε ότι από τις χώρες που έχουν δη­λώ­σει τους εκ­προ­σώ­πους τους, έχουν ήδη ξε­κι­νή­σει να παί­ζο­νται τα γνω­στά “στοι­χή­μα­τα”, τα οποία και έχουν κα­τα­τά­ξει την Ελ­λά­δα μέσα στην πρώτη πε­ντά­δα, μόνο και μόνο από την εμ­φά­νι­σή της. Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες, το τρα­γού­δι θα κυ­κλο­φο­ρή­σει μέσα στις αρχές Μαρ­τί­ου, ενώ ο δια­γω­νι­σμός της Eurovision θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 14 Μαΐου 2022 στο Το­ρί­νο της Ιτα­λί­ας.

Πηγή newsbomb.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.