Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας, επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από το ρεπό της Τρίτης.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο Παστίδας και όχι στο «Οικονομίδειο», έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί από την κακοκαιρία που επικρατούσε στο νησί μας, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Κυριακή.
Ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι εκτός από τον Άγγελο Χειμωνέττο που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Λούκας Φαβάλι που εξέτισε την ποινή του.
Στόχος των «τοξοβόλων» στο παιχνίδι της Κυριακής είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη, η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν την επαφή τους με τον κορυφή.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος θα συνεχιστεί σήμερα και την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ