Το σημαντικότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Παραδεισίου με τον τοπικό Κλεάνθη να υποδέχεται τον Άρη Αρχαγγέλου, με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.
Η προετοιμασία των «ροσονέρι» συνεχίστηκε χθες, με την προπόνηση να γίνεται στο γήπεδο Θεολόγου και όχι στην φυσική έδρα του συλλόγου, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος λόγω της κακοκαιρίας, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το Σάββατο.
Το πρόγραμμα μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Ανδρέας Σταύρου έχει ζητήσει από τους αθλητές του να στρέψουν όλη την προσοχή τους στους Αρχαγγελίτες, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για να κατακτήσουν την πολύτιμη νίκη που τόσο χρειάζονται, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως πιστεύουν ότι έχουν τα φόντα να πάρουν το «τρίποντο», έχοντας στα υπέρ και τον παράγοντα έδρα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Νικόλα Λαμπριανού, όπως και του Ρεΐση Μαΐλη καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα στον δικέφαλο.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο Σταύρου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ