Αθλητικά

Εγκαίνια με τριήμερο τουρνουά στον Ο.Α.Μ.Ρ.!

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου εγκαινιάζει σήμερα τις νέες του εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου 4ο χλμ. και θα το «γιορτάσει» με τριήμερο αγώνα ζευγών open 4ης βαθμίδας. Οι τρεις ημερίδες του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 21.00, την Παρασκευή στις 21.00 και την προσεχή Κυριακή στις 19.00. Οι λεπτομέρειες του αγώνα:

Τρόπος διεξαγωγής: Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε έναν ενιαίο όμιλο όπεν. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Ο ακριβής αριθμός των διανομών θα ανακοινωθεί από τον διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των ζευγών που θα συμμετάσχουν.

Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). Ο αγώνας ανήκει σστην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης.

Έπαθλα θα δοθούν στα τρία πρώτη ζεύγη της γενικής κατάταξης, καθώς και στο 1ο ζεύγος των κατηγοριών 1-11, 1-9 και 1-6. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθούν τα έπαθλα είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων ζευγών ανά κατηγορία.

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν καταβάλει το παράβολο Αγωνιστικού Δελτίου της ΕΟΜ για το 2019. Κάθε συμμετέχων, με τη δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης του αγώνα, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και το ισχύοντος ΔΚΑΜ.

Διαιτητής θα είναι ο Κώστας Κελεπέρας, ενώ επιτροπή εφέσεων η μόνιμη επιτροπή της ΕΟΜ. Χρέη οργανωτικής επιτροπής θα έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Μ.Ρ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου