Τοπικές Ειδήσεις

Στα 6,5 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός της ΔΕΡΜ Α.Ε.

Στα 6,5εκ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός της ΔΕΡΜ ΑΕ για το 2023 και ψηφίστηκε ομοφώνως κατά την συνεδρίαση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε χτες.
Όπως σημείωσε με δηλώσεις του προς την «δ» το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ο εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος της ΔΕΡΜ ΑΕ για την Κοιλάδα των Πεταλούδων κ. Αντώνης Αρφαράς:
«Ο προϋπολογισμός για το νέο έτος περιλαμβάνει όλες τις δαπάνες για κάλυψη εργασιών, προμηθειών, βελτίωση χώρων κ.λπ. Ψηλά στις προτεραιότητες της ΔΕΡΜ ΑΕ είναι η λειτουργία των Πηγών της Καλλιθέας (μετά και την ψήφιση της επέκτασης μίσθωσης για δέκα χρόνια στον ιδιώτη) καθώς και της Κοιλάδας των Πεταλούδων, όπου θα γίνουν μια σειρά από σοβαρές παρεμβάσεις. Από εκεί και πέρα, επειδή υπάρχουν πολλά ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία του Δήμου Ρόδου, θα εξετάσουμε ποια μπορούν να προχωρήσουν και να αξιοποιηθούν. Δεν σας κρύβω ότι μας απασχολούν οι διαγωνισμοί για κάποια ακίνητα -οι οποίοι δεν μπορούν να πάρουν παρατάσεις και οπότε βάσει του νόμου- που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα. Αναφέρομαι στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και για τα τουριστικά ακίνητα που βρίσκονται στην αρμοδιότητα της ΔΕΡΜ Α.Ε. Επόμενος στόχος είναι να βγει εκ νέου ο διαγωνισμός του ‘Όασις’ και να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Ακολουθεί η αξιοποίηση του ‘Καλλιπάτειρα’ και φυσικά, τα υπόλοιπα ακίνητα.
Κατά την συνεδρίαση επικράτησε συναίνεση. Ο απολογισμός πεπραγμένων για το 2022 ήταν πολύ θετικός για την ΔΕΡΜ ΑΕ που είχε κέρδη. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα πορευτούμε στα ίδια επίπεδα (ίσως και ανοδικά) και το 2023».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου