Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές που επιβλήθηκαν σε ποδοσφαιριστές και προπονητές όπως και τις διαπιστωτικές πράξεις.
Η μεγαλύτερη «καμπάνα» επεβλήθη στον προπονητή του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργο Σάββενα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ. Η Π.Ε. τιμώρησε τον νεαρό τεχνικό με τέσσερις αγωνιστικές απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 40 ευρώ πρόστιμο.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Διγενής- Α.Ε. Κατταβιάς στις 01/12 (9η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Δ. Μικκιού ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10΄ 1α περ. ΙΙΙ ΤΟΥ Π.Κ.).
Διαγόρας Βατίου- Κλεάνθης στις 01/12 (9η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Ευαγ. Καραγιάννη ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη (άρθρο 10΄ 1α περ Ι του Π.Κ.).
Νηρέας- Ηρακλής Λάρδου στις 02/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρδου, Καντιμοίρη ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.ΙΙΙ του Π.Κ.).
Εθνικός Αρχίπολης – Κύπρος στις 02/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αρχίπολης, Κ.Χ. Αλευρόπουλο ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Ροδιακός- Ομόνοια Γενναδίου στις 02/12 (6η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γενναδίου, Π. Σολλάκου ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι του Π.Κ.).
Άρης Αρχαγγέλου- ΑΕΡΑ στις 01/12 (9η αγωνιστική )
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στον προπονητή του σωματείου του Άρη Αρχαγγέλου, Γ. Σάββενα χρηματική ποινή 40 ευρώ, καθώς και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τέσσερεις αγωνιστικές (υβριστική συμπεριφορά στον βοηθό διαιτητή), (άρθρο 11 παρ.2΄ σε συνδυασμό με το άρθρο 10΄παρ. 1δ΄ & 2δ΄του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 08/01/2019 (άρθρο 23΄ παρ.2α’ του Π.Κ.).
Διαπιστωτικές πράξεις (αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 60 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Κω- Κλεόβουλος που διεξήχθη στο Ν.Σ. «Ανταγόρας» στις 02/12/2018, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του βοηθού προπονητή του σωματείου της Α.Ε. Κω και δη του δηλωθέντος ως βοηθού προπονητή αυτού, κ. Γ. Σταμάτη, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 31 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Νηρέας- Ηρακλής Λάρδου που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής στις 02/12/2018, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου του Ηρακλής Λάρδου και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. Β. Χαρίτου, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 35 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Εθνικός Αρχίπολης- Α.Ε. Κύπρος που διεξήχθη στο γήπεδο Αρχίπολης στις 02/12/2018, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου της Α.Ε. Κύπρος και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. Κ. Κυριακίδη, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου