Το Σάββατο στις 14:45 ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου από τον τοπικό Ποσειδώνα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
Ο προπονητής των «ελαφιών» Θανάσης Δέδες θα έχει κανονικά στην διάθεσή του, τους Τριχάκη και Τσουλάκο που στην αρχή της εβδομάδας η συμμετοχή τους ήταν αμφίβολη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Ορφέα, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή των «πρασίνων» της πόλης μας.
Επομένως ο μοναδικός αθλητής που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής είναι ο Μιχάλης Μόσχος που υπέστη υποτροπή στην θλάση που τον ταλαιπωρούσε στον τετρακέφαλο, με τον Θανάση Δέδε θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, και θα ολοκληρωθεί σήμερα στο ίδιο γήπεδο με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Ο Δέδες αποφάσισε να γίνουν οι προπονήσεις στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» καθώς διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα παρόμοιο με του γηπέδου Πηγαδίων που θα γίνει το παιχνίδι του Σαββάτου, για να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος θα αναχωρήσει για την Κάρπαθο το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς, με στόχο την κατάκτηση ακόμα μίας νίκης που θα επιτρέψει στα «ελάφια» να παραμείνουν στην κορυφή του πίνακα, διατηρώντας την βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που τα καταδιώκουν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ