Ειδήσεις

Εθελοντικοί καθαρισμοί βυθού και παραλίας από το Λιμεναρχείο Πάτμου

Το Λιμεναρχείο Πάτμου σε συνεργασία με τους Εθελοντές Δύτες Πάτμου και τον εργολάβο καθαριότητας λιμένος Σκάλας Πάτμου, διοργανώνει εθελοντικούς καθαρισμούς βυθού και παραλίας στις δύσβατες ακτές της Νήσου Πάτμου το Σάββατο 10 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Αγροτικού Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Πάτμου και εθελοντών ιδιοκτητών ερασιτεχνικών σκαφών.

Ο καθαρισμός γίνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 19 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της HELMEPA.

Κατά τη διάρκεια των καθαρισμών θα πραγματοποιηθεί καταγραφή των απορριμμάτων που θα συγκεντρωθούν. Στη συνέχεια με τη βοήθεια πλωτών μέσων, που θα συμμετάσχουν εθελοντικά στη δράση, τα απορρίμματα θα μεταφερθούν στη Σκάλα Πάτμου, όπου θα διαχωριστούν και όσα δύνανται, θα δοθούν για ανακύκλωση.

Η συμβολή των πολιτών του νησιού μας είναι καταλυτική. Καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στους καθαρισμούς να έρθουν σε επαφή με το Λιμεναρχείο Πάτμου προκειμένου να τους δοθούν οι οδηγίες συμμετοχής και τα πληροφοριακά έντυπα.

Πληροφορίες :

ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΔΕΛΙΕΖΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ τηλ. 2247031231.

ΕΡΛΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΣΚΑΛΑΣ, ΚΑΜΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τηλ. 6977637368.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου