Αθλητικά

Εντυπωσίασαν και στο Βουκουρέστι!

Εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «Φιλέρημος», στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju – Jitsu -15 ετών καθώς και στο Βαλκανικό open +21 ετών που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι. Η ομάδα της Ιαλυσού κατάφερε να αναδείξει δυο Βαλκανιονίκες ενώ κατέκτησε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα:
Παγκόσμιο πρωτάθλημα
Χάλκινο μετάλλιο
-Κλαούντιο Καπάϊ
-Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου
Βαλκανικό πρωτάθλημα
Χρυσό μετάλλιο
-Γιώργος Μαυρής
-Κυριακή Χρυσανθακοπούλου
Ασημένιο μετάλλιο
-Κατερίνα Ιντριζάϊ
Τέταρτη θέση
-Παρασκευή Ασβέστη
-Βασίλης Κυριακού
-Γιάννης Φούκας
-Άγγελος Φλαμπουριάρης
-Άλντα Ιντριζάϊ
Πέμπτη θέση
-Ερίσιελντ Ιντριζάϊ
-Τζίμης Τουλόγλου
-Γιώργος Πάππου
Εξαιρετική επίσης εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές Ηλίας Σαββάκης, Σέβα Λιαμή, Γιώργος Μακεντούδης, Μαρίνα Μαντάλη, Γιάννης Τσαβαρής, Χίλμι Ιντριζάϊ. Οι προαναφερθέντες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
-Την αποστολή, εκτός από τον προπονητή του συλλόγου Μίλτος Τσιριγωτάκης, συνόδευσε και ο πρόεδρος Σταύρος Φλαμπουριάρης, τα μέλη του δ.σ. Μιχάλης Μαυρής και Γιώργος Χρυσαναθακόπουλος, ο διαιτητής Σάββας Φούκας καθώς και οι Γιάννης Πάππου, Ελευθερία Χατζηαντωνίου, Ανδρέας και Εσκελάντα Ιντριζάϊ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου