Ειδήσεις

Εκποιείται το Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας

Στην εκποίηση του δελφινιού «της Ζωής και της Ελπίδας» αποφάσισε να προχωρήσει χθες η εταιρεία “ΓΑΛΗΝΟΣ”, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της. Όπως είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Καραμαρίτης, μιλώντας σήμερα στον sky, η εκποίηση του δελφινιού δεν πρόκειται να επηρεάσει την κάλυψη των αναγκών του τομέα υγείας στα μικρά νησιά,  που εξακολουθεί να αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα της διεύθυνσης υγείας.

Από την περιφέρεια εκδόθηκε για το θέμα σχετικό δελτιο τύπου :

Σήμερα ημέρα Δευτέρα 6-10-2014 και ώρα 14:30 στα γραφεία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ», επί της  οδού Ερυθρού Σταυρού 12, συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου σε τακτική συνεδρίαση  το Δ.Σ της Εταιρείας, με θέμα την λήψη απόφασης για την εκποίηση- πώληση του πλωτού Πολυϊατρείου «ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ  ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Επειδή το πλωτό Πολυϊατρείο έχει χαρακτηριστεί ως μη αξιόπλοο, από έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα,  και επειδή  η συνέχιση της παραμονής του στη μαρίνα Μαντρακίου  εγκυμονεί κινδύνους για τα παρακείμενα σκάφη και υπάρχει κίνδυνος βύθισης του, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν στην εκποίηση – πώληση του.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης  η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» θα προβεί σε ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα δημοσιοποιηθεί στο τοπικό τύπο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου