Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Ολοκληρώνεται η θερινή μετεγγραφική περίοδος

Αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η θερινή μετεγγραφική περίοδος 2023 και αξίζει να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ξεκίνησε η θερινή μετεγγραφική περίοδος 2023. Η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και στη διάρκειά της θα μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι μετεγγραφές και όλες οι επανεγγραφές αθλητών/τριών στο ίδιο ή και σε άλλο σωματείο.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα σωματεία και με βασικό στόχο και την απλοποίηση των διαδικασιών, θα εφαρμοστεί στην θερινή μετεγγραφική περίοδο 2023 ένας νέος τρόπος έγκρισης των μετεγγραφών/επανεγγραφών από τα εμπλεκόμενα μέρη (σωματεία/αθλητές-αθλήτριες), με αποφυγή χρησιμοποίησης σχετικών εντύπων.
Οι βασικές διαφοροποιήσεις είναι:
Όλες οι διαδικασίες θα γίνονται ηλεκτρονικά από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του σωματείου.
Δεν θα χρησιμοποιούνται σκαναρισμένα έντυπα.
Όλες οι εγκρίσεις από τους αθλητές / αθλήτριες (ή τους κηδεμόνες σε περίπτωση ανηλίκων), θα δίνονται με Υπεύθυνη Δήλωση που θα εκδίδεται υποχρεωτικά με την χρήση των κωδικών TAXIS από τον ιστότοπο /gov.gr.
Οι εγκρίσεις των σωματείων θα δίνονται ηλεκτρονικά από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του σωματείου.
Τα καταθετήρια των μετεγγραφών θα συνεχίζουν να ‘’ανεβαίνουν-upload’’ στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ε.Ο.ΠΕ..
Το Τμήμα Μητρώου θα βρίσκεται στην διάθεσή σας στο email: mitroo@volleyball.gr».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου