Στην απόφαση να ενισχύσουν κι άλλο το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κατέληξαν οι άνθρωποι του Διαγόρα, έχοντας φυσικά και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Παντέλη.
Η διοίκηση του «γηραιού» θέλει να προσφέρει στον έμπειρο τεχνικό τις λύσεις που χρειάζεται προκειμένου ο σύλλογο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, έτσι ώστε να υλοποιήσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Διαγόρα, εκτός από τον Σπύρο Γλυνό που απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού.
Ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αθλητών, όμως συνεχίζουν το… ψάξιμο καθώς θέλουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές, με αθλητές εγνωσμένης αξίας που η απόκτησή τους θα ανεβάσει επίπεδο την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.
Πρόθεση της διοίκησης του Διαγόρα είναι να γίνουν οι μετεγγραφές έως την προσεχή εβδομάδα, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να τεθούν στην διάθεση του Νίκου Παντέλη και να ξεκινήσουν προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Στα αγωνιστικά
Την Τετάρτη ο Διαγόρας αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Μαριτσών στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, επικρατώντας με σκορ 3-0. Ο Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από όλους τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, καθώς ο «γηραιός» παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε όλους τους τομείς σε σχέση με τις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις του, δείχνοντας ότι ο χρόνος «δουλεύει» υπέρ του.
Χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, με την προπόνηση να διεξάγεται το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις για τους αθλητές του «γηραιού» θα είναι καθημερινές έως και την Κυριακή, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς αφού και ο Ντουαλά επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας ( αγωνίστηκε και στο φιλικό παιχνίδι με του Μαριτσενούς).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ