Ειδήσεις

Προτάσεις του κ. Χ. Κόκκινου στο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  για θέματα των νησιών

Συζητήθηκαν τα θέματα:

  1. αντιμετώπισης της λειψυδρίας στα άνυδρα νησιά,
  2. ακτοπλοϊκής σύνδεσης,
  3. Προετοιμασία για τη Regatta 2018

Προτάσεις που αφορούν την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στα άνυδρα νησιά, την καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου και την προετοιμασία για επιτυχημένους ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τίτλο «Regatta 2018» κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου κ. Γιάννη Γιαννέλη.

Είχε προηγηθεί μεταξύ τους συνάντηση εργασίας στη Ρόδο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων των ιστιοπλοϊκών αγώνων Regatta 2017 πριν λίγες ημέρες. Eίχαν συζητηθεί θέματα που αφορούν νησιωτικές πολιτικές όπου ο κ. Χ. Κόκκινος είχε παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και ο κ. Γιαννέλης είχε αναφερθεί σε νέες αφαλατώσεις που λειτουργούν σε νησιά της περιοχής μας και στην προσπάθεια που καταβάλλεται -σε περίοδο δημοσιονομικής κρίσης- για την καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας και την εξυπηρέτηση των κατοίκων τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου