ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Παστίδας: Πρόβα τζενεράλε με Διαγόρα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ

Στην τε­λι­κή της ευ­θεία βρί­σκε­ται πλέον η προ­ε­τοι­μα­σία του Αστέ­ρα Πα­στί­δας ενό­ψει της πρε­μιέ­ρας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας και της εκτός έδρας ανα­μέ­τρη­σης με αντί­πα­λο τον Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου που έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο 17 και 18 Σε­πτεμ­βρί­ου.

Ο προ­πο­νη­τής Κώ­στας Πάτ­τας προ­γραμ­μά­τι­σε φι­λι­κό παι­χνί­δι την Πα­ρα­σκευή, το οποίο θα είναι το τε­λευ­ταίο των Πα­στι­δε­νών στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας τους, απο­τε­λώ­ντας την πρόβα τζε­νε­ρά­λε του συλ­λό­γου ενό­ψει των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σε­ών του.

Αντί­πα­λος του Αστέ­ρα θα είναι ο Δια­γό­ρας, με την ανα­μέ­τρη­ση να διε­ξά­γε­ται στο γή­πε­δο Πα­στί­δας στις 18:00, με τον Κώστα Πάττα να ανα­μέ­νε­ται να ξε­κι­νή­σει το παι­χνί­δι με το σχήμα που σκέ­φτε­ται να πα­ρα­τά­ξει στην ανα­μέ­τρη­ση της πρε­μιέ­ρας.

Από εκεί και πέρα, χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Αστέ­ρα προ­πο­νή­θη­καν στο γή­πε­δο του συλ­λό­γου, συ­νε­χί­ζο­ντας την προ­ε­τοι­μα­σία τους.

Το πρό­γραμ­μα επι­κε­ντρώ­θη­κε σε ασκή­σεις τα­κτι­κής, τα­χύ­τη­τας και σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Ο Κώ­στας Πάτ­τας δεν είχε στη διά­θε­σή του, τους Πα­γκρά­τη και Κυ­ρί­τση που προ­πο­νή­θη­καν ατο­μι­κά, καθώς τα­λαι­πω­ρού­νται από ενο­χλή­σεις, με την κα­τά­στα­σή τους όμως να μην εμπνέ­ει ανη­συ­χία.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο οι Πα­στι­δε­νοί θα έχουν ρεπό και θα επι­στρέ­ψουν στις προ­πο­νή­σεις τους την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.