Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος: Διάσωση 18 αλλοδαπών από πνευστή λέμβο – Σύλληψη 16χρονου για διακίνηση

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 5 Αυγούστου στις λιμενικές αρχές της Ρόδου, έπειτα από ενημέρωση για πνευστή λέμβο με αλλοδαπούς σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού. Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εντόπισε ακινητοποιημένο ταχύπλοο με 18 επιβαίνοντες: 3 άντρες, 7 γυναίκες και 8 ανήλικους.

Το πλήρωμα του σκάφους προχώρησε στη διάσωση των αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Νέο Καρνάγιο Ρόδου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, συνελήφθη ένας 16χρονος εκ των επιβαινόντων, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη μεταφορά των προσώπων αυτών. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο διακίνησης μεταναστών με οργανωμένο τρόπο.

Πηγή: liberal.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.