ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen θα ζωντανέψουν επί σκηνής στο Θέατρο «Μεσαιωνικής Τάφρου»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΦΡΟΥ
Μέγεθος γραμμάτων

“Bohemian Rhapsody“, “The Show Must Go On“, “We Will Rock You“, “I Want to Break Free“, “A Kind of Magic“, “We Are the Champions” και “Radio Ga Ga“ είναι μόνο με­ρι­κές από τις με­γά­λες επι­τυ­χί­ες των θρυ­λι­κών Queen, που ζω­ντα­νεύ­ουν επί σκη­νής την Τέ­ταρ­τη 16 Ιου­λί­ου στο Θέ­α­τρο «Με­σαιω­νι­κής Τά­φρου» στην Ρόδο .

Οι “The Bohemians“, πα­ρου­σιά­ζουν ένα μο­να­δι­κό show με τις με­γα­λύ­τε­ρες επι­τυ­χί­ες του θρυ­λι­κού συ­γκρο­τή­μα­τος σε μια εντυ­πω­σια­κή συ­ναυ­λία, που ανα­πα­ρι­στά με μο­να­δι­κό τρόπο τόσο τον frontman Freddie Mercury, όσο και τους Queen σαν μπά­ντα. Η εκ­πλη­κτι­κή ομοιό­τη­τα και οι μο­να­δι­κές ερ­μη­νεί­ες δη­μιουρ­γούν μέσα από τα τρα­γού­δια των θρύ­λων της ροκ μου­σι­κής μια ανε­πα­νά­λη­πτη εμπει­ρία που με­τα­φέ­ρει τον θεατή στην αυ­θε­ντι­κή ατμό­σφαι­ρα των Queen απο­δει­κνύ­ο­ντας ότι είναι το πιο δυ­να­μι­κό και συ­ναρ­πα­στι­κό QueenTributeBand.

Μέσα από ένα εκρη­κτι­κό live ξα­να­ζού­με όλες τις επι­τυ­χί­ες των Queen, παρέα με τον τρα­γου­δι­στή Rob Comber -που εν­σαρ­κώ­νει τον Freddie Mercury απο­τυ­πώ­νο­ντας την σκη­νι­κή πα­ρου­σία και την προ­σω­πι­κό­τη­τα του, αλλά και τον Christopher Gregory -που μοιά­ζει εκ­πλη­κτι­κά στον Brian May και παί­ζει την κι­θά­ρα με μια φα­ντα­στι­κή δε­ξιό­τη­τα όπως ακρι­βώς το εί­δω­λο του. Δεν είναι δύ­σκο­λο λοι­πόν να πα­ρα­σύ­ρουν και να μα­γνη­τί­σουν το κοινό φτά­νο­ντας ως το απο­θε­ω­τι­κό φι­νά­λε, όπου όλοι μαζί τρα­γου­δούν με μια φωνή το «We Will Rock You» και το «We Are the Champions». Πρό­κει­ται για μια ανε­πα­νά­λη­πτη μου­σι­κή εμπει­ρία, που κα­νείς δεν πρέ­πει να χάσει.

Θυ­μί­ζο­ντας…

Οι Queen είναι ένα από τα πιο θρυ­λι­κά συ­γκρο­τή­μα­τα της ροκ μου­σι­κής, που λα­τρεύ­τη­καν πα­γκο­σμί­ως όσο λίγα συ­γκρο­τή­μα­τα. Η χα­ρα­κτη­ρι­στι­κή φωνή και προ­σω­πι­κό­τη­τα του Freddie Mercury τους έκανε να ξε­χω­ρί­σουν από νωρίς.

Οι Queen δη­μιουρ­γή­θη­καν το 1971 από τον Freddie Mercury, τον Brian May, τον Roger Taylor και τον John Deacon.

Το “Bohemian Rhapsody” βρα­βεύ­θη­κε από το Βι­βλίο Γκί­νες το 2002 ως το κα­λύ­τε­ρο βρε­τα­νι­κό single όλων των επο­χών, ενώ το 2005, το Channel 4 ονό­μα­σε την συ­ναυ­λία των Queen στο Live Aid το 1985 ως την κα­λύ­τε­ρη συ­ναυ­λία όλων των επο­χών.

Το 2006, το “Greatest Hits” (η πρώτη συλ­λο­γή τρα­γου­διών του συ­γκρο­τή­μα­τος), έγινε το βρε­τα­νι­κό άλ­μπουμ με τις με­γα­λύ­τε­ρες πω­λή­σεις, μέχρι να ακο­λου­θή­σει η ανά­δει­ξή τους ως το κα­λύ­τε­ρο βρε­τα­νι­κό συ­γκρό­τη­μα όλων των επο­χών, από τους ακρο­α­τές του Radio 2 του BBC.

Με 18 άλ­μπουμ που βρέ­θη­καν στο Νο1 των Charts και αμέ­τρη­τα top singles, οι Queen απο­τε­λούν ένα από τα εμπο­ρι­κό­τε­ρα συ­γκρο­τή­μα­τα, με πάνω από 300 εκα­τομ­μύ­ρια πω­λή­σεις δί­σκων πα­γκο­σμί­ως.

Ελάτε να ζή­σου­με την από­λυ­τη εμπει­ρία των Queen σε μια βρα­διά

με τις με­γα­λύ­τε­ρες επι­τυ­χί­ες τους, σε ένα μο­να­δι­κό live από την κα­λύ­τε­ρη

ευ­ρω­παϊ­κή Queen Tribute Band αφιε­ρω­μέ­νη στο κο­ρυ­φαίο συ­γκρό­τη­μα

Ένα live που θα μας μεί­νει αξέ­χα­στο!

Άλ­λω­στε… The Show Must Go On!

ΕΙ­ΠΑ­ΝΕ για τους The Bohemians ….

Thank you guys, brilliant- !!

Brian May, Queen’s guitarist

The best Queen tribute you will ever see-

Jackie Smith, International Queen’s fan club

A brilliant show–

Spike Edney,Queen’s keyboard player

This is the best you are going to see or hear ever-

Lesley Ann Jones, Freddie Mercury & Queen biographer

It is not just magic, it’s heaven for everyone-

Gary Barker, Queen Heaven web site

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕ­ΞΑ­ΓΩ­ΓΗΣ

Θέ­α­τρο Με­σαιω­νι­κής Τά­φρου

Ρόδος 85100 (χάρ­της)

ΗΜΕ­ΡΟ­ΜΗ­ΝΙΑ ΕΚ­ΔΗ­ΛΩ­ΣΗΣ

Τε­τάρ­τη 16 Ιου­λί­ου 2025

ΩΡΑ ΕΝΑΡ­ΞΗΣ

21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙ­ΣΙ­ΤΗ­ΡΙΩΝ

25€ Προ­πώ­λη­ση

28€ Τα­μείο

– Τα ει­σι­τή­ρια αφο­ρούν θέ­σεις κα­θή­με­νων

– Διάρ­κεια ~90′

– Δω­ρε­άν εί­σο­δος για παι­διά κάτω των 12 ετών

ΠΡΟ­ΠΩ­ΛΗ­ΣΗ

ΦΥ­ΣΙ­ΚΑ ΣΗ­ΜΕΙΑ ΠΡΟ­ΠΩ­ΛΗ­ΣΗΣ

– MILOU – Μή­δεια

– KADRO – Κα­να­δα 35

– ΓΡΗ­ΓΟ­ΡΗΣ – Εθνι­κής Αντι­στά­σε­ως 87

– ΚΑ­ΡΑ­ΒΑ­ΚΙ – Βι­βλιο­πω­λεία

*Λο­χα­γού Φα­νου­ρά­κη 34, στο Κέ­ντρο

*Απο­στό­λου Παύ­λου 27, Ανά­λη­ψη

*Αγ. Δη­μή­τριος, Χα­τζηαγ­γέ­λου 28

– VACAR 2o χλμ Ρόδου

– ΤHE LAB T-SHIRT – Νιο­χώ­ρι

– BΙLLYS – Εί­σο­δος Θ. Με­σαιω­νι­κής Τά­φρου

– ΣΧΟ­ΛΙ­ΚΗ ΦΩΛΙΑ – Ρο­δί­νι

ΔΥ­ΤΙ­ΚΗ ΡΟΔΟΣ

– IL TOTO CAFE – ΙΑ­ΛΥ­ΣΟΣ

– HOT SPOT – ΚΡΕ­ΜΑ­ΣΤΗ

– Η ΠΗΓΗ – ΣΟ­ΡΩ­ΝΗ

ΑΝΑ­ΤΟ­ΛΙ­ΚΗ ΠΛΕΥ­ΡΑ

– ΑΛΑ­ΦΑ­ΚΗΣ – ΚΑ­ΛΥ­ΘΙΕΣ

– ΠΡΑ­ΜΑ­ΤΕΥ­ΤΗΣ – ΑΦΑ­ΝΤΟΥ

– ΑΛ­ΦΑ­ΒΗ­ΤΑ­ΡΙΟ – ΑΡ­ΧΑΓ­ΓΕ­ΛΟΣ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.